Acroyoga & partneryoga
+31.614.978.117

Zoek op de website

Tijdens retraites, op festivals en op verzoek geef ik acroyoga en partneryoga. Ademhalingsoefeningen integreer ik in alle lessen. De adem is een belangrijk anker dat ons helpt om gedachten te parkeren en volledig aanwezig te zijn in het hier in nu; met alle fysieke, emotionele en mentale waarnemingen die daarbij de revue passeren.

 

Acroyoga met Suus

 

Acroyoga

Playful yoga met SuusAcroyoga is een speelse vorm waarin yoga, acrobatiek en Thaise yogamassage gecombineerd worden. De spirituele wijsheid van yoga, de dynamiek en speelse energie van acrobatiek en de liefdevolle aanrakingen van Thaise massage zijn een prachtige combinatie die de laatste jaren flink populair is geworden. In een acroyogaworkshop leer je anderen en jezelf te vertrouwen en je met anderen te verbinden. Verder is het de ultieme uitnodiging tot spelen, in het hier en nu zijn, en samen balans vinden. Acroyoga is geschikt voor alle niveaus en alle leeftijden. Ik verzorg workshops voor volwassen, voor kinderen, maar ook ouder-kindacroyogaworkshops zijn favoriet.

 

Partneryoga

Partneryoga betekent samen bewegen, spelen, stretchen en samen ontspannen. De houdingen die we in partneryoga doen, lijken erg op de klassieke houdingen uit de hatha yoga, met dat verschil dat je ze samen doet. Tijdens een gewone yogales maak je vooral contact met jezelf, maar bij partneryoga gaat het om de samenwerking. Helpen en geholpen worden, vertrouwen en loslaten, geduld beoefenen, leiden en aanvoelen wat voor jouw partner mogelijk is, het komt allemaal aan bod bij een partneryogales. Al deze gewone, menselijke en positieve eigenschappen laten we in het dagelijkse leven vaak overschaduwen door haast, desinteresse, wantrouwen en oordelen: gedragingen die vaak ongemerkt ons repertoire zijn binnengeslopen. In een partneryogales werk je spelenderwijs aan deze eigenschappen: op de mat, zodat je ze later weer meer in de ‘buitenwereld’ kunt toepassen.