Workshops & retraites
+31.614.978.117

Zoek op de website

Gezond en lekker eten heb ik altijd belangrijk gevonden. Ik had het geluk dat ik als kind voor negentig procent vegetarisch werd opgevoed, dus de overstap naar plantaardig eten is voor mij niet zo moeilijk. Tegelijk zie ik dat veel mensen die ook die richting op willen, dat lastig vinden: hoe kook je zonder uren in de keuken te staan en honderden ingrediƫnten in je voorraadkast te hebben, toch een heerlijke en gezonde maaltijd? Ik help je heel graag op weg: ofwel met een workshop of ik kook voor je in mijn huiskamerrestaurant, al dan niet bij jou thuis. Samen met chef Nikki kook ik op retraites en bij workshops. Wil je echt leren de sterren van de vega-hemel leren koken, ga dan mee op ons soulfood retraite.

 

Retraite in Vezelay - Suus Franken

 

Nikki en ik organiseren eveneens een jaarlijkse yogawintersportreis. La Plagne, een prachtig skigebied, een authentiek Frans dorp, elke dag de mogelijkheid mee te doen met yoga, thaise massage, ecstatic dance, sauna en overheerlijk eten. In januari 2023 organiseren we wederom deze Conscious Wintersport Experience.

Ook geef ik jaarlijks in februari yogales in het sprookjesachtige kasteel Val Sinestra in Zwitserland. Dit is een zeer gunstig geprijsd familiehotel in een Harry Potter-antroposofische sfeer. Dit moet je een keer hebben meegemaakt. Het skigebied ligt op een kwartiertje rijden en ook kun je er goed (leren) langlaufen, zo ben ik vorig jaar naar het drielandenpunt gelanglauft. Van 23 tot 30 juli 2023 geef ik ook les in Val Sinestra; in die periode kun je er prachtig wandelen.